Extensions

Informatie vooraf...........

  • Wij laten je altijd eerst langs komen voor een diagnose/ gesprek in de salon. Hierbij wordt gekeken naar de geschiktheid bij het type eigen haar, welke lengte past, wensen van de kleur, hoeveelheid extensions en welk systeem wij gaan kiezen. Het eigen haar zelf moet wel al 15 tot 18 cm lang zijn.
  • Wij werken met het zgn. "bonding" systeem per plukje. Het populairste systeem bij ons en tevens meest gezondst voor het haar is, is de weave. Dit zijn matjes haar die wij zelf op maat maken en met microringetjes aan het eigen haar vast maken. Hier komt dus geen hitte apparatuur aan te pas!
  • De weaves groeien met je eigen haar mee, en om de 5 a 6 weken laat je het in de salon weer omhoog plaatsen. Mits je het haar goed verzorgt gaan de weaves een jaar lang mee!

Onderhoud

Extensions blijven alleen mooi en lang goed zitten, bij goed onderhoud. Dit houdt in:

  • Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk omhoog naar de hoofdhuid toe, (laag voor laag ).
  • Voor gegarandeerd mooi en zacht haar , was en behandel je het haar altijd met de door ons aanbevolen producten.
  • Was het haar altijd met het hoofd naar achteren of opzij gebogen, dus met de haarlengtes mee naar beneden en niet als een grote bos bovenop je hoofd, dit voorkomt klitvorming.
  • Na het wassen van het haar met een handdoek de haren droogdeppen en niet wrijven, bondingen of weave behoren niet lang nat te blijven, altijd even drogen met een hitte beschermer. Er zijn speciale borstels om het haar mooi klitvrij door te kammen .
  • Tip voor slapen: in een lage staart of slappe vlecht, zodat het met het draaien in de slaap mooi bij elkaar blijft.

Prijzen extensions

Prijzen verschillen per persoon, dat komt door de hoeveelheid gewenste bondjes of matjes en het prijsverschil in lengtes. Je kunt voor een volume gaan in je eigen lange haar, of je gaat voor een hele verlenging en volume. Prijs is daarom in overleg tijdens de diagnose afspraak .